Amber

amber p. brejaart

Geboren: 28.02.1973, Creatieve duizendpoot, Inspirator, LevensReiziger...

 

 

Mijn naam is Amber en ik ben naast moeder van twee tieners, verslaafd aan koffie en het leven...

Mensen noemen mij regelmatig 'de creatieve duizendpoot' en daar kan ik mijzelf wel in vinden. Creativiteit, in welke vorm ook, is de rode draad die door mijn leven loopt.

Verder voel ik me compleet bij het horen van het geluid van de wind door de bladeren, de rollende donder van een opkomende onweersbui, de eerste druppels van een warme zomer regen, het gestjirp van de vogels in de vroege ochtend uren, de geur van gras dat net gemaaid is, rennen achter herfstbladeren in de najaarswind, de geur van de regen, de kleuren van de natuur...lachen met mensen, drinken van mede, gezelligheid, kampvuur, muziek...positief denken...

Ik houd van lachen, een serieus gesprek, kleur, reizen, (buik)dansen, boogschieten, creatief bezig zijn, fotograferen, Fantasy Fairs, het geluid van de sjamanendrum, kunst, antiek, boeken, schilderijen, kastelen, oude culturen, natuur, mede, kampvuur, mijn vrienden, kunst, cultuur, zwerven door Engeland, Cornwall,...en ik houd natuurlijk onwijs veel van mijn kinderen en huisdiertjes. Kortom; van het leven zelf!

SCHRIJVEN IS ALS SCHILDEREN MET WOORDEN

 

Amber P. Brejaart

 

LET OP: deze website gebruikt geen cookies maar de Youtube-films en SOCIAL-MEDIA Share & Like buttons (bij het aanklikken) doen dat wel!

LevensReiziger - Amber@RT Copyright @ All Rights Reserved.