Rituelen, Gifts & Extra

LevensReiziger

 

Rituelen & Workshops

 

Rituelen zijn vaak 'anker punten' of 'markeer punten' op jouw levenspad. Denk bijvoorbeeld aan een Handfasting (Spiritueel huwelijk), een inwijding, een initiatie, geboorte ritueel, loslatingsritueel, drumhealing, Labyrint-lopen, werken met een medicijnwiel, etc. Rituelen kunnen daarbij ook gebruikt worden om iets op te roepen, te eren of juist los te helpen laten.

 

Ben jij op zoek naar iemand die met een 'open mind' en een 'persoonlijke aanpak' jou met een ritueel kan helpen, vraag dan een kennismakingsgesprek aan en wie weet ben ik degene die jij zoekt. Ik werk vanuit ruim vijf en twintig jaar ervaring als ritueel begeleidster en levens-coach, werkend vanuit een holistisch en paganistisch gedachtengoed waarin ik, binnen onze samenwerking, jouw persoonlijke wensen en gevoel centraal stel.

 

Gesigneerde boeken

 

Wil jij graag iemand een gesigneerd boek cadeau doen, of misschien zelf graag hebben? Mail mij dan via het contactformulier je verzoek toe.

Ik zal je per mail mijn bankgegevens toezenden. Zodra het geld is overgemaakt zorg ik dat er een, persoonlijk voor jou gesigneerd, boek naar je toe gezonden wordt!

 

Lezing of signeer sessies

 

Op verzoek kom ik boeklezingen en signeer sessies geven. Ik vraag hiervoor mijn vervoerskosten (en de kosten van een eventuele low budget overnachting). Datum minimaal 2 weken vanaf vandaag en met opgave van verwacht aantal bezoekers, omdat ik van te voren boeken moet bestellen!

 

Tekenlessen

 

Ik geef met alle plezier tekenlessen (perspectief-, intuïtief-, abstract-, objectief-, model- en vrij-tekenen). Ik doe dit in de omgeving van Enschede. Individueel of in (kleine) groepen. Kosten 25 € p.p. voor twee uur. Ex. materiaal, Inc. BTW.

 

 

Kom...

Laat me jou meenemen op reis naar een wereld waar de Stenen oude legenden zingen,

waar Bomen praten en Magie gewoon één van de vele dingen zijn waar je telant voor hebt, of niet.

Ik wil je meenemen over de oude paden en je laten kennismaken met rituelen en oude wijzen,

met de anderen die onze mooie Aarde bevolken. Je zal zien, dat als je eenmaal deze wereld ontdekt

je alleen nog zal verlangen naar meer...

Amber@RT - Gratis download

 

Speciaal voor mijn lezers heb ik een

Gratis Boekenlegger

ontworpen!

 

 

 

 

Hoe kan je de boekenlegger krijgen?

 

Simpel! Sla het plaatje op en print het op

stevig dik papier of dun karton. Snijd het vervolgens uit. Je kan het plaatje nu plasificeren.

 

Leuke tip:

 

Pons, na het plastificeren, met een perforator een gaatje aan de bovenzijde (midden boven). Rijg er nu een koordje door waaraan een kwastje of klein bedeltje hangt.

 

 

 

 

 

Help mij verder

Mijn vraag aan jou:

 

Ik zou het leuk vinden als je, in ruil, mijn pagina wil delen met jouw netwerk op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Ik geef mijn boeken uit in eigen beheer en heb dus geen grote uitgever achter mij staan waardoor ik afhankelijk ben van het enthousiasme mijn fans en volgers.

 

Delen gaat eenvoudig via de SHARE buttons onderaan mijn pagina of door het URL in de zoekbalk te kopieren en te plakken op de door jouw gewenste social media.

 

 

 

Boekenwinkels & Webshops

 

Wil je mijn boeken in jouw webshop of winkel voorraad opnemen, dan is dat natuurlijk helemaal super! Boekinkopers kunnen mijn boeken met de gebruikelijke korting voor boekwinkels inkopen! (Helaas geld dat alleen voor Nachtvlinder en Het Zilveren Pad).

Als boekverkooppunt van mijn boeken krijg je vanzelfsprekend een eervolle vermelding op deze website en zal ik regelmatig reclame voor je maken op social media!

 

 

Ik wens je heel veel plezier

met jouw boek en gratis boekenlegger!

SCHRIJVEN IS ALS SCHILDEREN MET WOORDEN

 

Amber P. Brejaart

 

LET OP: deze website gebruikt geen cookies maar de Youtube-films en SOCIAL-MEDIA Share & Like buttons (bij het aanklikken) doen dat wel!

LevensReiziger - Amber@RT Copyright @ All Rights Reserved.