Boeken

BOOKS & ART

ILLUSTRATIONS

BY:

Amber P. Brejaart


Heerlijk hangen in je luie stoel met één van mijn


Boeken!


Nachtvlinder


Wat nu, als de Engel die over je schouder kijkt de Dood is, die in je nek hijgt? Wat nu als hij je hart gestolen heeft? Als een Nachtvlinder die de warmte en het licht van de vlammen zoekt. Welke keus heb je als je lot al vastgelegd lijkt te zijn? Wanneer een leerling van de Kunst Academie een gewelddadige dood sterft, volgen vreemde gebeurtenissen elkaar in rap tempo op. Alicia's leven wordt op de kop gezet. Een vreemde jongen verschijnt in haar leven en laat haar uiteindelijk slechts één keuze...


Nachtvlinder kreeg op Bol.com van lezers 5 sterren voor:


  • Fantasierijk
  • Meeslepend verhaal
  • Goede verhaallijnVanaf 06-12-2018 ook te koop als pocketbook voor 17,50 €   -  BESTEL Pocketbook
Het Zilveren Pad


Een oude priesteres is op weg naar het hoogste punt van wat wij tegenwoordig "de Tor" noemen in Glastonbury, Engeland, om haar laatste ritueel uit te voeren. Onderweg blikt zij terug op haar jeugd, de rituelen die haar gevormd hebben, de inzichten en de spirituele reizen die zij heeft mogen maken. "Het Zilveren Pad" verweeft deze laatste reis, de herinneringen en de trance-reizen van deze oude priesteres tot één boeiend geheel. Geïnspireerd door haar persoonlijke ervaringen en spirituele rondreizen in Engeland, heeft de schrijfster het verhaal aangevuld met een combinatie van haar eigen kennis en ervaring binnen het paganisme, haar fantasie, intuïtief schrijven en illustraties van eigen hand.


* Ook verkrijgbaar als POCKETBOOK 17,50€ *


'Het Zilveren Pad' kreeg op Bol.com van lezers 5 sterren voor:


  • Fantasierijk
  • Meeslepend verhaal
  • Goede verhaallijn


PaganPathFinder


24 Jaar geleden begon voor mij de grote Spirituele ontdekkingsreis en ontdekte ik de vele zijpaden van de Natuurspiritualiteit of wel; Paganisme. Al snel ontdekte ik daarin een jungle van stromingen en ideeën waarin het, wanneer je er net kennis van neemt, gemakkelijk verdwalen is. Toch bleek het uiteindelijk eenvoudiger dan het leek, aangezien alle stromingen een basis kennen die met elkaar overeenkomen. In dit zelfstudie boek hoop ik je, vanuit mijn eigen ervaringen en onderzoek, een hand aan te bieden je mee te nemen door deze prachtige wereld vol oude bomen, heilige stenen, genezende bronnen en natuurwezens. Ik laat je kennis maken met de vele paden die daar doorheen lopen en help je jouw eigen pad te ontdekken.


Met dit boek wil ik je ook een eindje op weg helpen in jouw zoektocht naar de Godin met vele namen en gezichten en natuurlijk naar ‘de Godin in jezelf’ of je nu man of vrouw bent!

PaganPathFinder is geschikt voor de zoeker, maar ook voor de levensreiziger, man of vrouw.


Bevat:

  • Basis info diverse stromingen Paganisme
  • Tips voor onderzoek en zelfstudie
  • Illustraties, foto's en werkbladen
  • Rituelen en uitleg


Lied van het verledenheden


Beltane uitgave 2015:


Kleine verzameling gedichten van Amber P. Brejaart, die zij afgelopen twintig jaar geschreven heeft. Soms zijn het overdenkingen en soms korte verhalen in dichtvorm.


De bundel bevat verschillende soorten gedichten en is ingedeeld naar de (pagan)jaarfeesten.


Get in touch:
Email: amber.brejaart@gmail.com

Facebook : Amber Artwork

Instagram : amber_artwork

Linkedin : Amber BrejaartAmber P. Brejaart © Copyright

All Rights Reserved by AmberART©2018

Check this:I am participating the #inktober2020 and the #drawlloween2020 contest on Instagram!


Follow the  #AmberART,  #AmberArtwork #AmberART© hashtags to see my work.